Nike SB dunk low

Wat is de nike SB dunk low?

De nike SB dunk low is van origine een skateboard schoen dat uitkwam in het jaar 1985. Deze skateboard schoen is populair gemaakt door beroemde skateboarders, voornamelijk door de verschillende kleuren combinaties. Tegenwoordig is de Nike SB dunk low niet meer weg te denken uit de Hypebeast wereld, echter heeft het niets meer te maken met Skateboarden maar meer met fashion. Voorheen werden professionele skateboarders in de reclame video’s geplaatst van Nike, maar vandaag de dag is Travis Scott de ambassadeur van Nike SB Dunk.

Waarom is de Nike SB dunk low een must-have?

De meeste mensen kopen de Nike SB dunk low omdat het een van de meest populaire schoenen is van Nike. Echter was de Nike SB dunk low gecreëerd door Nike om uit te breiden en te adverteren aan een andere doelgroep. Toen Nike de SB dunk low uitbracht waren Nike’s niet meer weg te denken, als je aan schoenen dacht dan dacht je aan Nike. Dit kwam voornamelijk doordat Nike Basketball schoenen maakte, zoals de Nike Air Jordan #.

Ondertussen zijn de Nike Air Jordan collectible items geworden, de skateboard doelgroep was een logische overstap om een nieuwe doelgroep te veroveren voor Nike.

Daarbij is het belangrijk om te noteren dat de Nike SB niet meer gebruikt worden voor skateboarden, de Vans hebben een groot aandeel van de markt gedomineerd.

Hoe zien de Nike SB dunk low eruit?

Er zijn veel verschillende variaties in de Nike SB dunk low lijn, dan moet je denken aan kleuren, thema’s, patterns en ga zo maar door.

De ‘LOW’ in Nike SB dunk Low staat voor een lage instap. Nike verkoopt ook high-top schoenen zoals de Nike Air Jordan, en deze high-top schoenen geven meer support aan de enkels maar zijn minder flexibel voor wanneer je gaat skateboarden.

Welke verschillende variaties zijn er van de Nike SB dunk low?

Dit is hetgeen wat de nike SB dunk low zo interessant maakt, dat er talloze varianten van zijn. Hieronder plaats ik een overzicht van de meest populaire varianten: SB dunk low pro, SB dunk high pro, SB dunk low premium,  SB dunk, Nike SB zoom,  Nike SB Chron, Nike SB force, Nike SB BLZR en Nike SB shane.

Nike SB dunk low kopen?

Wil jij een Nike SB dunk low kopen? Hieronder plaats ik de links naar de product pagina’s:
Nike SB Dunk Low ‘TRUCK IT’ Light Cream
Nike Sneakers

Geef een antwoord