YEEZY 700 KOPEN

Yeezys 700 kopen geschiedenis

Jij bent gek van Yeezy en wil graag Yeezy 700 kopen, maar weet je eigenlijk hoe dit geweldige merk is ontstaan? Yeezy is het merk van Kanye West, een bekende rapper die naast zijn muziek vooral bekend staat om zijn kledingkeuze. Een uitgesproken kledingstijl die de aandacht trekt, lekker oversized maar vooral opmerkelijk. Kanye combineert bepaalde kledingstukken die een ander niet zo snel zou combineren, dat is mode geworden. Hij is een trendsetter, iemand waar de rest van de (mode)wereld naar kijkt en heeft inmiddels een succesvolle eigen kledinglijn opgezet.

Maar hoe kan iemand die ooit begon als producer, inmiddels bekend is als rapper met 22 Grammy’s op zijn naam, zo bekend worden in de modewereld? Het begon allemaal in 2009, toen de eerste schoenen werden gemaakt in samenwerking met Nike. De grote concurrent van de producent waar Kanye nu zijn Yeezys laat produceren. De ‘air yeezys’ die hij maakte met Nike werden slechts in beperkte oplage verkocht, binnen de kortste keren waren deze uitverkocht.

In 2015 werd bekend dat Kanye samen ging werken met Adidas, volgens hetzelfde principe als de samenwerking met Nike: mooie schoenen produceren met een eigenaardig uiterlijk waarvan slechts een beperkt aantal wordt geproduceerd. Inmiddels is de rest geschiedenis en kan jij al verschillende jaren DE Yeezys 700 kopen. De schoenen zijn onder de jeugd ongekend populair, jaar na jaar komen er nieuwe kleuren en varianten uit.

Yeezy 700 kopen is pure kwaliteit

Eén van de redenen waarom veel mensen Yeezy 700 kopen is vanwege de kwaliteit, de schoenen die Kanye West in samenwerking met Adidas produceert, zijn van hoge kwaliteit. Doordat de schoen uit één geheel bestaat, gaat deze bijna nooit kapot. Ze kunnen tegen een stootje en zitten als gegoten. Wanneer je op Adidas Yeezys loopt, voelt het aan alsof je op wolken loopt. Zo heerlijk zacht, je wil niet anders meer!

Lastig om Yeezy 700 te kopen

Yeezy 700 kopen is helaas minder gemakkelijk dan het kopen van alledaagse sneakers. Omdat er slechts beperkte aantallen worden verkocht, moet je jezelf inschrijven voor een zogenoemde ‘raffle’. Dit is een loting, jij schrijft je in en wanneer je in wordt geloot, kan je de schoenen kopen. Dit doet Adidas om iedereen een gelijke kans te geven.


Het komt maar al te vaak voor dat je misgrijpt, en dat terwijl je die kleurcombinatie écht toe wilde voegen aan je collectie. Je moest deze variant gewoon hebben, je baalt. Maar niet getreurd: bij ons kan jij gewoon je gewenst Adidas Yeezy 700 kopen!

Wil je een Yeezy 700 kopen en kijken of we deze nog op voorraad hebben, of ben je benieuwd naar onze andere top sneakers? Klik dan op een van onderstaande links:

Geef een antwoord