Betaalmethodes

iDeal

Wanneer je klant bent bij Rabobank, ABN Amro, ING, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab of Bunq, kun je gebruik maken van iDeal als betaalmethode. Wij ontvangen de betaling direct, waardoor wij je bestelling nog dezelfde werkdag kunnen versturen.

PayPal

PayPal is een wereldwijd geaccepteerde betaalmethode waarmee je via jouw bankrekening, PayPal rekening of creditcard je bestelling kunt betalen. PayPal is absoluut veilig en met name ook erg handig, want je hoeft jouw creditcard of bankkaart lezer niet meer bij de hand te hebben. Je voert enkel je e-mailadres en PayPal wachtwoord in en de betaling wordt voldaan. Wij ontvangen de betaling direct, waardoor wij je bestelling nog dezelfde werkdag kunnen versturen.

  • 1 .- Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis.
  • 2.- Gemakkelijk winkelen en betalen door je gegevens op te slaan bij PayPal.
  • 3.- PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en wordt in meer dan 190 landen en regio’s gebruikt.

Bitcoin/Crypto​

We zijn bezig met het invoeren van deze betaling.

Bent u klaar voor de toekomst, geniet van de voordelen van het gebruik van Bitcoin/Crypto. Geen pasjes, geld of andere betaalmiddelen meer op zak.
Goedkoop en direct wereldwijd betalen. 2 miljard mensen hebben geen bank account maar wel een telefoon. Meer mensen die ook eindelijk van de voordelen kunnen genieten die ze nooit hebben gehad om geld te sturen naar famillie of transacties met andere doeleinden.
Zodra de bevestiging binnen is dat het overgeboekt is wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd.

Klarna achteraf betalen​

Met Klarna wordt shoppen in jou favoriete winkels nog leuker. Met Klarna betaal je je aankoop nu,14 dagen later of tot en met 30 dagen op aanvraag. Ook betaling snoozen (uitstellen) is een optie 10 dagen gratis,30 dagen voor een klein bedrag. Zodra de bevestiging binnen is van Klarna wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd.

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Klarna.Klarna verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Klarna heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen.Klarna behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Klarna deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Klarna’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Klarna bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 

Je betaalt alleen als je je bestelling hebt ontvangen!
Klarna biedt consumenten aankoopbescherming, wat inhoudt dat je niet hoeft te betalen voor je bestelling tot je die ontvangen hebt en dat Klarna je helpt als je problemen hebt met je aankoop. Meer informatie over Klarna’s aankoopbescherming vind je op de site .

Kosten en (te) late betaling
Klarna rekent €0 voor het gebruik van Betaal later.
Als je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna  € 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Bij aankopen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten voor bedragen tot € 2.500,- oplopen tot 15% van het factuurbedrag, met een minimum van € 40,-.

 

Kredietcheck
Klarna kan bij het plaatsen van de bestelling een kredietcheck uitvoeren. Krijg je melding dat het niet mogelijk is om met Klarna te betalen, dan kun je kiezen uit één van onze andere betaalmethodes. Wij hebben geen invloed op de uitkomst van de kredietcheck. Bij vragen hierover kun je contact opnemen met Klarna.

 

Creditcard ​

Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express. De betaling wordt direct verwerkt en dan wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd.

BanContact (België)​

BanContact is een online betaalmethode voor Belgische rekeninghouders. Met je bankkaart kun je binnen enkele seconden de betaling voldoen. Wij ontvangen de betaling direct, waardoor wij je bestelling nog dezelfde werkdag kunnen versturen.

KBC / CBC (België)​

KBC / CBC klanten kunnen betalen in hun eigen veilge online bankomgeving bij KBC / CBC. Betalingen worden direct uitgevoerd, hierdoor wordt uw bestelling direct verstuurd.

Belfius (België)​​

Belfius klanten kunnen betalen in hun eigen veilge online bankomgeving bij Belfius. Betalingen worden direct verwerkt en dan wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd.

SOFORT Banking

 

Betalingen duren meestal 2 dagen voordat wij de betaling binnen hebben, zodra de betaling binnen is verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog.

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

SOFORT Banking is beschikbaar in 8 Europese landen. Hiermee is het de ideale betaalmethode om consumenten in heel Europa te bereiken, waarmee conversies verhoogd worden. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen. Het werkt met de meeste consumentenbanken uit deze landen. 

SEPA-overboeking​

Betalen met SEPA kan vanaf iedere betaalrekening bij een bank binnen het SEPA gebied naar iedere betaalrekening bij een andere bank binnen dit gebied. U hoeft uw betaalrekeningen voor eurobetalingen in principe niet meer bij een Nederlandse bank aan te houden.
Zodra de bevestiging binnen is van SEPA wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd.

Przelewy24​

Prezelewy24 ondersteunt 165 banken en diverse andere betaalmethodes en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van Polen.
Zodra de bevestiging binnen is van wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd.