Veelgestelde vragen

Zijn alle sneakers en streetwear orgineel?

Jazeker! Al onze producten zijn 100% authentiek en ongedragen (Deadstock). Alle schoenen worden dubbel gecheckt bij binnenkomst. Door onze kennis kunnen we garanderen dat alle schoenen 100% authentiek zijn en Deadstock!

Wat moet ik doen als mijn pakket niet is afgeleverd?

Mocht het voorkomen dat de zending niet bij u terecht is gekomen, neem dan contact met ons op. Dan gaan we met de vervoerder kijken naar een oplossing.
Stel dat er uiteindelijk uitkomt dat het product toch op uw adres is afgeleverd dan wordt er geen vergoeding uitgekeerd.

Kan ik mijn bestelling retour zenden?

Ja, dit kan binnen 14 dagen na levering van het product, zolang het product in orginele staat terug komt en indien sneakers dan met de tag/zegel er nog aan.  Als de zegel verwijderd of verbroken is, is de aankoop bindend en kan het niet worden geretourneerd. Verzendkosten voor het retourneren van jouw bestelling worden niet vergoedt door ons. U dient gebruik te maken van een traceerbare verzendservice (‘track & trace’) of verzekerd versturen om de retourzending te garanderen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren producten wanneer klanten producten retourneren.

Hebben julie een winkel?

Jazeker wij zijn gevestigd in Eindhoven Nederland.  

We werken Vanuit de winkel en ook voornamelijk online. 

Het is mogelijk om de schoenen op te halen Of te verzenden.