VERZENDING EN BEZORGING

Gratis verzending

Gratis verzending binnen Nederland vanaf 125 euro. Met uitsluiting van acties en kortingscodes.

Verzendinformatie

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 16.30u worden nog dezelfde dag verstuurd. Je hebt het pakket dan de eerstvolgende werkdag in huis. Dit geldt alleen wanneer zodra je betaling binnen is. Dit geldt niet voor zendingen buiten Nederland. De levertijd voor de EU zone 1 en 2 liggen tussen de 2 en 7 dagen levertijd.  Bestellingen geplaatst na 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen, worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. Onze koeriers bezorgen op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur. Voor bestellingen kan het zijn dat er getekend moet worden. Controleer het pakket bij ontvangst op schade. Als de artikelen beschadigd lijken te zijn, accepteer de levering dan niet.

Bezorging

Voor de bezorging van bestellingen maken wij gebruik van verschillende bezorgdiensten. Pakketten worden verstuurd met PostNL, Fedex, DPD of DHL. Worden aan huis, bedrijf bezorgd of afhalen op een pakketpunt is mogelijk. Tijdens het afronden van je bestelling krijg je alle beschikbare verzendopties te zien. Indien er meerdere mogelijkheden zijn, kun je zelf de gewenste optie kiezen.

Je ontvangt een e-mail van ons op de dag dat de bestelling verzonden wordt. In deze e-mail lees je door welke bezorgdienst het pakket geleverd zal worden en vind je informatie over het verwachte bezorgmoment.

Mocht het voorkomen dat de zending niet bij u terecht is gekomen, dan gaan we met de vervoerder kijken naar een oplossing.
Stel dat er uiteindelijk uitkomt dat het product toch op uw adres is afgeleverd dan wordt er geen vergoeding uitgekeerd.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Je kunt de status van je bestelling op twee manieren controleren: 

  • Via de e-mail met verzendbevestiging: Klik op het ‘track & trace’-nummer dat je in de e-mail met de verzendbevestiging vindt.   
  • Online op de website van de koerier: Ga naar de sectie ‘track & trace’ op de website van de koerier en vul je ‘track & trace’-nummer in, dat je in de e-mail met de verzendbevestiging vindt.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen binnen Nederland

€4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,75 voor bestellingen onder de € 125,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 125,-

Europa zone 1 is 13 euro inclusief ‘track & trace’

België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Zweden.

Europa zone 2  is 18.50 euro inclusief ‘track & trace’

Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Griekenland, Groenland, IJsland, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland     

Retourzending

Verzendkosten voor het retourneren van uw bestelling worden niet vergoed door ons. U dient gebruik te maken van een traceerbare verzendservice (‘track & trace’) of verzekerd versturen om de retourzending te garanderen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren producten wanneer klanten producten retourneren.

Terug te verzenden naar dit adres: Heistraat 5, 5614 GJ Eindhoven.