Aanbieding!

Nike LeBron 17 Monstars ‘Multi Color’

210,00 190,00

Is jou maat niet op voorraad? Vul dan het aanvraag formulier in.

Beschrijving

Nike LeBron 17 Monstars ‘Multi Color’

Nike LeBron 17 Monstars ‘Multi Color’ van de vele motiverende factoren die leiden tot de verhuizing van LeBron naar Los Angeles in free agency, was zijn wens om zijn bereik in de filmwereld uit te breiden degene die het snelst vruchten afwierp.

The King is inderdaad van plan om Michael Jordan’s Space Jam-film nieuw leven in te blazen, waarin een toen gepensioneerd MJ samen met de Looney Tunes een team van Monstars neerhaalde die de vaardigheden van de beste NBA-spelers van het tijdperk stalen.

Wat maakt de Nike LeBron 17 Monstars ‘Multi Color’ uniek vergeleken met de andere Lebron 17 basketbal sneakers

Hoewel er geen plot voor het vervolg is onthuld, kunnen we zeker een vergelijkbare haak verwachten, waarbij LeBron wordt verondersteld de rol van de redder van de melkweg op zich te nemen.

Nike herdenkt de film uit 2021 met een speciale LeBron 17-release gemaakt voor de komende All-Star Weekend-festiviteiten, met een veelkleurige gebreide schaal en gekleurde tongen die de antagonisten van de film vertegenwoordigen.

Waarom zou je de Nike LeBron 17 Monstars ‘Multi Color’ kopen

De kleuren combinatie van de Nike LeBron 17 Monstars is goed gecombineerd. Deze sneaker is speciaal gemaakt voor goede controle op het veld. Het balanceren van die kracht is het debuut van de LeBron 17 Low.

Extra informatie

Maat

40, 41, 42, 42,5

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nike LeBron 17 Monstars ‘Multi Color’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.