Nike Air Jordan 1 mid kopen

Nike Air Jordan 1 mid kopen?

De Nike Air Jordan 1 zijn een van de meest populaire Nike modellen, dit komt omdat Micheal Jordan deze schoenen zelf droeg tijdens de basketbal wedstrijden. Er zijn in totaal 3 modellen van de Nike Air Jordan 1, namelijk: Air Jordan 1 Low, Air Jordan 1 Mid en Air Jordan 1 high. De Nike Air Jordan 1 high is door Micheal Jordan gedragen, maar de air Jordan mid en low zijn tegenwoordig ook razend populair en er zijn veel limited editions van te vinden.

Wat zijn de verschillende tussen mid, low en high? De Air Jordan high eindigt horizontaal van boven, dus het is een hightop schoen dat horizontaal eindigt bij de enkels. De Air Jordan 1 mid is ook een soort van hightop schoen, alleen is het minder hoog en eindigt het diagonaal bij de enkels, het loopt dus af naar beneden. Dit zorgt ervoor dat het makkelijker is voor de instap en vaak wat comfortabeler is. De Air Jordan 1 low zijn lage instap schoenen die voor de rest geen support geven aan de enkels maar wel dezelfde design elementen hebben zoals de air Jordan 1 high. Als je dus wilt gaan voor de makkelijke instap maar ook support bij de enkels dan adviseren wij om de Air Jordan mid 1 te kopen.

Welke Nike air Jordan 1 mid moet ik als eerst kopen?

Om antwoord te geven op jouw vraag welke Nike Air Jordan 1 mid je moet komen, is het belangrijk om te kijken waar je naar op zoek bent. Ben jij op zoek naar een schoen die jij dagelijks wilt dragen, dan adviseren wij jou om geen gelimiteerde editie te nemen. Heb jij al veel schoenen en wil jij een schoen kopen dat later misschien zelfs nog eens rendement oplevert, dus in waarde toeneemt? Dan adviseren wij jou om de Nike air Jordan 1 mid op onze website te bestellen omdat wij veel exclusieve modellen verkopen. Deze schoenen kan je dragen maar als je ze te vaak draagt zul je dat ook aan de schoen kunnen zien en zal de schoen in waarde dalen.

Daarbij is het altijd verstandig om het budget in je achterhoofd te houden, want het verschil in prijs tussen een limited editie Nike Air Jordan 1 mid en een normale Nike Air Jordan 1 mid is aanzienlijk. Op onze website kun je verschillende schoenen vinden voor de kleinere budgetten tot de exclusieve modellen die uiteraard wat duurder zijn.

Waar kan ik de Nike Air Jordan 1 mid kopen?

Hieronder staan een aantal links van de Nike air Jordan 1 mid die je bij ons kan kopen.
Nike Air Jordan

Geef een antwoord