AIR JORDAN 1 HIGH KOPEN

Air Jordan 1 high kopen helemaal hip

Jij wil Nike air Jordan 1 high kopen en dat is niet zo gek, de schoen is namelijk weer helemaal in. De Air Jordan 1 high is mede dankzij verschillende collabs terug van weggeweest, een collab is een samenwerking met een bekende artiest of persoon. De Air Jordan 1 high kent bijvoorbeeld uitgaven die gelimiteerd zijn en in samenspraak zijn ontwikkeld met Travis Scott, Dior, Melody Ehsani en andere bekende merken of namen. Deze schoenen zijn onwijs populair en worden doorverkocht voor duizenden euro’s per paar, dit komt mede door de hype rondom de schoenen en beperkt beschikbare oplage.

We zien steeds meer (bekende) mensen de Air Jordan 1 high kopen, het zijn heerlijke schoenen onder een jeans in combinatie met leuk t-shirt. De zogenoemde ‘streetstyle’ is in Nederland onwijs populair, dat is ook een van de redenen dat veel mensen Air Jordan 1 high kopen. Een oversized shirt, jeans met wat rafels en gaten en je Nike air Jordan 1 high, dat is wat je wil!

Nike air Jordan 1 high kopen vanwege de geschiedenis

De air Jordan 1 high heeft zijn naam te danken aan een van de succesvolste basketballers aller tijden: Michael Jordan. In 1985 was hij het die de schoenen in samenspraak met Nike begon te dragen tijdens basketbalwedstrijden, de Jordans waren in eerste instantie ook ontworpen als basketbalschoenen. De successen waar hij nu om bekend staat, had hij op dat moment nog niet beleefd. Nike zag de potentie en bood hem een exclusief aanbod, eigenlijk is de rest geschiedenis.

De Nike air Jordan 1 high kopen doe jij hoogstwaarschijnlijk niet om op te gaan basketballen, jij koopt ze omdat je ze mooi vindt als casual schoen. Toch zit er een apart verhaal achter, dat heeft te maken met sponsoren en geldzaken. Wist je dat Michael Jordan eigenlijk liever Adidas schoenen droeg? Adidas was op dat moment marktleider en daar ging Michael maar wat graag mee in zee. Waar ieder ander in de NBA een contract kreeg ter waarde van €80.000 – €100.000, bood Nike Jordan een contract aan van €250.000. En dat alles inclusief een eigen schoen, daar had Jordan wel oren naar.

 Omdat Jordan toen op dat aanbod is ingegaan, kan jij nu nog steeds Nike air Jordan 1 high kopen. De schoen heeft in de tussentijd veel verbeteringen gezien, maar de basis en het uiterlijk hebben veel weg van de schoen uit 1985.

 De air Jordan 1 high kopen doe je online

Jij wil een paar air Jordan 1 high kopen? Dat doe je vanzelfsprekend online. Op galaxystarsneakers.com vind je jouw favoriete Jordan. Alles wat jij zoekt op het gebied van sneakers, hebben wij!

Als jij dit artikel over air Jordan 1 high kopen interessant vond dan ben je vast benieuwd welke modellen wij nog meer aanbieden op onze website?  Klik op een van de volgende links: 

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een antwoord