Nike Air Jordan 1 low

Nike Air Jordan 1 low kopen

Nike Air Jordan 1 low kopen? Nike heeft een groot assortiment aan schoenen, als je een Nike Air Jordan 1 low wilt kopen dan ben je bij Galaxystarsneakers.com aan het juiste adres.

In totaal zijn er meer dan 20 verschillende Jordan 1 schoenen verkrijgbaar, en dan hebben we het nog niet over de verschillende kleuren.
Als je een Nike air Jordan 1 low wilt kopen is het belangrijk om te weten welke verschillende varianten er zijn.

De Nike Jordan 1 low is niet hetzelfde als de Jordan 1 OG low, de OG low is een stuk dunner aan de achter kant, en de OG low heeft een Nike logo op de tong van de schoen. Terwijl er bij de Jordan 1 low een Michael Jordan jumpman logo op de tong zit. De Jordan 1 low lijken erg veel op de Nike SB, je kan ze onderscheiden door de Nike SB logo die naar voren komt op de tong van de schoen.

Dus wil jij deze 3 vergelijkbare modellen kunnen onderscheiden van elkaar, kijk naar de tong van de schoen! Als laatste heb je de Nike SB low Phat, de naam suggereert het al, dit model is wat voller rondom de enkels.

Nike Air Jordan 1 low kopen? Wat zijn de verschillen?

Als eerst heb je de Nike SB OG Low, deze schoen heeft een andere logo op de tong van de schoen en is over het algemeen wat dunner. Dit zie je naar voren komen als je de schoen van achteren observeert.

De Nike Air Jordan 1 low is de moderne versie van de OG, dus het heeft meer ‘padding’ en het minder dun als je de schoen van achter observeert. Als laatst heb je de Nike Air Jordan 1 Phat en deze schoen is net als de Nike SB stijl en heeft wat meer ‘padding’ rondom de enkels.

Waar kan ik een Nike Air Jordan 1 low kopen?

Hieronder plaats ik een aantal links naar de bestelpagina waar je de Nike Air jordan Low kan kopen.

Nike Air Jordan

Geef een antwoord