NIKE AIR FORCE 1 KOPEN

Nike air force 1 kopen geschiedenis

Als jij de Nike air force 1 wilt kopen ben je niet de enige het is werkelijk ongekend populair, maar weet jij al hoe deze schoen is geworden zoals we hem nu kennen? Waarschijnlijk niet, daarom vinden we het leuk om je te vertellen hoe deze geweldige sneaker ooit op de markt terecht is gekomen. Wist je bijvoorbeeld dat de Air force 1 ooit is begonnen als high-top? Met dezelfde hoogte als bijvoorbeeld Nike air Jordan 1?

De schoenen werden voor het eerst in 1982 aan het grote publiek getoond, en wel als basketbalschoen. De reden dat de schoenen snel populairder werden, was vanwege de innovatieve ‘air demping’ in die tijd, dat was revolutionair. Daar komt ook de naam vandaan, er wordt lucht gebruikt in de zool en dat moet voor meer demping zorgen tijdens het springen. Aangezien basketbalspelers nogal vaak sprongen, was dit volgens Nike een goede manier om de demping te verbeteren. En met succes, de schoen ging binnen de kortste keren massaal over de toonbank. Heel Amerika wilde de Air force 1, en ook in dit tijdperk zien we veel mensen Nike air force 1 online bestellen.

Nike air force 1 kopen vanwege kleurcombinaties

Wie een beetje thuis is in de sneakerwereld, weet dat de Air force 1 vooral bekend staat om de volledig witte variant. Rappers dragen deze schoenen maar wat graag als casual schoen, maar dan wel het liefst nieuw. Smetteloos wit moeten ze volgens hen zijn. Sommige artiesten brengen schoenen na één keer dragen naar een specialist die ze volledig mag reinigen, anderen geven de schoenen weg en dragen deze maar eenmalig.

Het is logisch dat dit voor jou niet te doen is, dat is slechts voor een enkeling weggelegd. En moet je dat willen? Wij denken van niet. Je koopt schoenen met emotie, daar wil je lang van kunnen genieten. En dat is mogelijk, als je Nike air force 1 wilt kopen is dat alleen al vanwege de kwaliteit een goede investering. De schoenen gaan lang mee, zijn makkelijk te onderhouden en lopen heerlijk.

Ook vanwege andere kleurcombinaties Als je Nike air force 1 wilt kopen weet je al dat je vele kleurcombinaties hebt. Bij galaxystarsneakers.com vind je veel verschillende opties, zo hoef je niet 5 winkels af te lopen om jouw sneaker te vinden. Daarnaast zijn exclusievere kleurcombinaties vaak niet in de winkel te vinden, het publiek is daarvoor te klein. Maar geen zorgen, bij ons zit je goed!

Nike air force 1 kopen zonder lang te moeten wachten

De titel zegt het eigenlijk al. Jij wil bij ons Nike air force 1 kopen? Dan hoef je niet lang te wachten, wij verzenden in veel gevallen dezelfde dag! Bestellen, een nachtje slapen en jij kunt genieten van geweldige schoenen.

Heb jij de smaak te pakken na het lezen over de Nike air force 1 kopen dan ben je vast geïnteresseerd naar alle andere sneakers die wij aanbieden ?  Klik op een van de volgende links: 

Geef een antwoord